Oulu All Star Big Band esiintyy Oulun Musiikkijuhlilla Aili Järvelän ja Sami Pitkämön kanssa. Koskettavassa ja tunnelmallisessa konsertissa kuullaan laulaja-lauluntekijä Aili Järvelän loihtimaa, uutta ja eeppistä suomenkielistä laulelmaa. Unituulia-ohjelmisto kantaesitettiin 2018, ja nyt viimein Järvelän säveltämät, sanoittamat ja sovittamat laulut pääsevät Ouluun Musiikkijuhlille. Konsertin toisella puoliskolla Sami Pitkämö esittää omia laulujaan svengaavasti suomenkielellä sekä muutamia Count Basie/Frank Sinatra – klassikoita.

Aili Järvelä on kansanmusiikkiin kasvanut, alkujaan kaustislaislähtöinen laaja-alainen muusikko, joka tekee paitsi soolouraa laulajana ja laulunkirjoittajana, on myös kysytty säveltäjä ja sovittaja. Sovittajana Järvelä on tehnyt yhteistyötä mm. Helsingin Kaupunginorkesterin, Tapiola Sinfonietan, Sointi Jazz Orchestran ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa, joiden solistina häntä on myös kuultu. Järvelä on toiminut muusikkona mm. Vesalan, Matti Johannes Koivun ja Sunrise Avenuen kokoonpanoissa, solistina Jukka Perko Avara -yhtyeessä sekä tuuraavana viulistina kansanmusiikkiyhtye Friggissä.

Sami Pitkämö on suomalainen muusikko, laulaja ja lauluntekijä, sovittaja, kapellimestari ja tuottaja ja aloitti muusikonuransa pasuunaa soittamalla kotikaupungissaan Kauhajoella. Kahdenkymmenen vuoden ajan Pitkämö on saanut tehdä yhteistyötä monien alan legendojen kanssa ja samalla päässyt todistamaan myös uusien tähtien syntyä. Musiikki on vetänyt miestä ympäri maailmaa ja tutuksi ovat tulleet niin Eurooppa, USA, Afrikka, Aasia kuin Australiakin. Nykyisin Pitkämö johtaa bändejä television huippusarjoissa (Tanssii Tähtien Kanssa, Obladii ja Nevada), sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, sekä johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria.

KOKOONPANO
Aili Järvelä | laulu
Sami Pitkämö | laulu
Rasmus Soini | kapellimestari
Oulu All Star Big Band

Konsertin kesto noin 2 h (sis. väliaika)
RioLiven eteispalvelumaksu on 3 €.

LIPUT
29 € perus / 24 € eläkeläinen / 15 € opiskelija, työtön, lapsi (3–17 v)

Ticketmasterin myyntipisteet sekä verkkokauppa. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Hintoihin lisätään Ticketmasterin tilausmaksu 1,5–2 €/tilaus. Ilman käsittelykuluja kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä.
Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.

TUOTANTO
Oulun musiikkijuhlasäätiö ja Uleåborg Jazz Organization ry