• Hupisaarten teatteri
  • Osta lippu

Elojazz 2022
OASBB & SINNE EEG
Pe 5.8.2022 klo 19:30-20:30
Hupisaarten teatteri (Hupisaartenpolku 31, Oulu)

Perjantain päivälippu, pääkonsertti 2 (Hupisaarten teatteri) klo 18 alkaen:
55 € + Ticketmasterin käsittelykulu

Sinne Eeg, laulu
Miho Hazama, kapellimestari
OASBB

Oulu All Star Big Band saa vieraaksi naisvoimaa maailmalta, kun Big Band tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä tanskalaisen jazzlaulaja Sinne Eegin ja Tokiossa syntyneen, nykyisin New Yorkissa asuvan, jazzsäveltäjän Miho Hazaman kanssa. Konsertti sisältää kappaleita Sinne Eegin viimeisimmältä ”We’ve just begun” -albumilta, joka on julkaistu vuonna 2020.

Solisti Sinne Eegiä on kuvailtu yhdeksi Skandinavian taitavimmista jazzlaulajista, hän on konsertoinut ympäri maailmaa, niin suurten orkesterien kuin pienten intiimien yhtyeiden kanssa. Eeg tunnetaan laulajana hehkuvasta äänestään ja sävelpuhtaudestaan. Lisäksi Eeg on myös palkittu lauluntekijä. Hänen kykynsä sanoittaa ja säveltää ovat tuoneet hänelle lukuisia tunnustuksia sekä Tanskassa että kansainvälisesti.

Grammy-ehdokas säveltäjä Miho Hazama on yksi sukupolvensa lupaavimmista ja hän toimii muun muassa Tanskan Radio Big Bandin (DR Big Band) ylikapellimestarina. Hazama tunnetaan myös hänen perustamastaan jazzkamariorkesterista ”m_unit”, jonka kanssa hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Joshua Redmanin, Lionel Loueken ja Gil Goldsteinin kanssa.

www.elojazz.com