• Sorsapuistosali, Tampere-talo
  • Osta lippu

SORSAKLUBI
KASMIR & OULU ALL STAR BIG BAND
ALEKSANTERI HAKANIEMI
La 29.10.2022 klo 20
Tampere-talo, Sorsaklubi
Liput 29/24 €

R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir on lahjakas vokalisti ja biisinkirjoittaja. Hänet palkittiin 2015 Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä. Kasmirin toinen studioalbumi, alkuvuodesta 2018 ilmestynyt ”Valmis” nousi julkaisustaan suoraan Suomen listaykköseksi.

Huhtikuussa 2020 laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi oli tullut tienristeykseen. Takana oli kaksi levyä, liuta kulta- ja platinasinkkuja, massiivista medianäkyvyyttä, gaalaehdokkuuksia ja -esiintymisiä sekä satoja keikkoja ympäri Suomen. Kahdeksan vuotta artistin elämää vailla taukoja tai lomia oli antanut paljon, mutta lopulta vienyt kaiken. Aleksanteri teki päätöksen hypätä sivuun artistiuraltaan ja tutustua itseensä.

Tauon tuoma paineeton tila synnytti tukun uusia lauluja. Kiinnostavaa oli, että ne tulivat eri lähtökohdista kuin aiemmin. Nyt uusia biisejä on syntynyt jo levyllisen verran vanhan yhteistyökumppanin, tuottaja Rafael Elivuon ja mentori Pekka Ruuskan avustuksella. Aleksanterin paluusingle Bonsaipuu julkaistiin maaliskuussa 2021.

Ovet auki klo 19, showtime klo 20

Ikäraja: S/K18