• Karjasillan kirkko
  • Osta lippu

OASBB & JARKKO MARTIKAINEN
Pieni joulu-uudistus
La 18.12.2021 klo 19
Karjasillan kirkko (Nokelantie 39, Oulu)
Liput 25/19/13 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipunhinnat sisältävät käsittelykulut. Ovelta tuntia ennen konserttia.

Konsertin kesto noin 75 min., ei väliaikaa.

HUOM! Pohjois-Suomen AVI on määrännyt uusia kokoontumisrajoituksia Oulun seudulle. Näin ollen Oulu All Star Big Band ottaa käyttöön koronapassin, jotta voimme ottaa konserttisaleihin täyden kapasiteetin yleisöä. Koronapassia edellytetään kaikilta 18.12. konserttiin saapuvilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta.

Koronapassin eli EU:n koronatodistuksen saa helposti ladattua Omakanta-palvelusta www.kanta.fi. Helpoin tapa on tallentaa siitä kuvankaappaus puhelimeen tai tallentaa puhelimeen pdf-tiedostona. Olet oikeutettu koronapassiin mikäli sinulla on kaksi koronarokotusta, joista jälkimmäisestä on kulunut vähintään 7 päivää tai jos sinulla on korkeintaan 72 h vanha negatiivinen koronatestitulos tai olet todistetusti sairastanut koronataudin 6 kk sisällä. Todistus ja henkilötodistus tarkistetaan konserttiin saapuessa, joten pyydämme ystävällisesti lataamaan koronapassi valmiiksi puhelimeen jotta tarkastus tapahtuu mahdollisimman jouhevasti. Kiitos yhteistyöstä!

Jarkko Martikainen | kitara & laulu

Oulu All Star Big Band
Kirmo Lintinen | kapellimestari

Jarkko Martikaisen ja Oulu All Star Big Bandin yhteinen joulukonsertti Pieni joulu-uudistus tarjoilee toisenlaisen lähestymistavan jouluun. Konserteissa kuullaan Martikaisen sävellyksiä ja sydämeenkäypiä sanoituksia heikommassa asemassa olevien elämästä ja joulunvietosta: yksinäisyydestä, syrjäytymisestä, köyhyydestä – ja toivosta! Mukana on myös muutamia solistin omia joulun suosikkikappaleita. Konsertin kapellimestarina toimii Kirmo Lintinen.