• TULINDBERGIN SALI, OULU
  • Osta lippu

OASBB Tiernapojat
La 17.12.2022 klo 16
Tulindbergin sali (Leevi Madetojan katu 1–3)
Kesto: noin 60 min., ei väliaikaa

Joulukuun 17. päivänä pääsemme joulutunnelmiin Tulindbergin salissa OASBB Tiernapojat -konsertissa. Tiernapojat on ihastuttava ja ylistetty uudelleensovitus perinteisestä Tiernapojat-kuvaelmasta. Rasmus Soinin ja Siiri Partasen sovittamassa konserttiversiossa tuttuja tyyliteltyjä melodioita värittävät sävelletyt orkestraaliset alku- ja välisoitot sekä improvisaatiot. Suuren yhtyeen soundi ja vaihtelevat tunnelmat luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka virittää joulun tunnelmaan eikä jätä ketään kylmäksi.

Konsertissa Oulu All Star Big Bandin kanssa kuullaan neljää upeaa oululaista laulusolistia: Tiernapoikien rooleissa ovat Pihla Eskelinen, Markus Pätsi, Eelis Saurio sekä Joosua Viljanen. Konsertin kapellimestarina toimii säveltäjä Sointi Jazz Orchestran kapellimestari Rasmus Soini.

Pihla Eskelinen on pop&jazz-laulaja Oulusta. Eskelinen valmistui Madetojan musiikkilukiosta 2022 keväällä, jonka jälkeen hän lähti opiskelemaan laulua Oulun konservatorion ammattilinjalle. Hän soittaa myös selloa, kitaraa ja pianoa.

Markus Pätsi on pitkän linjan laulaja ja lauluntekijä. Hänen sydämessään soivat pohjoisen kylmät viimat ja haapojen huokailut, mutta silti hänen askeleissaan on sanoinkuvaamatonta kepeyttä ja laulussaan aina rahtunen toivoa. Pätsi esiintyi Tiernapoikana edellisen kerran 25 vuotta sitten ja palaakin riemulla takaisin rooliin.

Eelis Saurio on oululainen laulaja-lauluntekijä, jonka on myös nähty viihtyvän teatterilavoilla.

Joosua Viljanen on oululaistunut porilainen laulaja. Hänet löytää useimmiten R&B-, soul- ja indiemusiikin uumenista, niin esiintymislavoilta kuin artistina kappaleiden teon parista.

Sointi Jazz Orchestra kantaesitti Tiernapojat jouluna 2014. Kokonaisuus on julkaistu myös albumina.

Oulu All Star Big Band
Rasmus Soini | kapellimestari

Solistit
Pihla Eskelinen | laulu
Markus Pätsi | laulu
Eelis Saurio | laulu
Joosua Viljanen | laulu

LIPUT
20/11/8 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Yksittäiset liput myynnissä myös Ticketmasterin toimipisteissä.