• Pohjankartanon juhlasali
  • Osta lippu

Oulu All Star Big Band
Tribuutti Juicelle
La 5.9. klo 18.00
Pohjankartanon juhlasali (Leevi Madetojan katu 1)
Liput 27/22 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipunhintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu 10 -palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä. Ovelta tuntia ennen konserttia.

Konsertin kesto noin 80 min (ei väliaikaa)

Vuokko Hovatta | laulu
Paleface | laulu

Oulu All Star Big Band
Kirmo Lintinen | kapellimestari

Syyskauden avauksessa Oulu All Star Big Band kunnioittaa koko kansan rakastamaa laulaja-lauluntekijä, sanoittaja, runoilija ja kansantaiteilija Juice Leskistä, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta. Konsertissa esitetään Juicen rakastetuimpia lauluja uusina, poikkitaiteellisina, erilaisina, hauskoina ja jännittävinäkin sovituksina. Tribuuttikonsertin solisteina toimii maamme eturivin laulajiin kuuluva Vuokko Hovatta sekä Emma-palkittu, pitkänlinjan rap-artisti Paleface. Oulu All Star Big Bandia johtaa kapellimestari Kirmo Lintinen.

Poikkeustilanteesta johtuen konserttiin mahtuu rajallinen yleisömäärä. Pyydämme ystävällisesti yleisöä huolehtimaan käsihygieniasta, turvaväleistä, ja saapumaan konsertteihin vain terveenä.

//

Konserttien turvallisuusohjeet

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen syksyn konserteissamme. Jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla konsertteihimme, olemme laatineet turvallisuusohjeet sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.

Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Yleistä

Paikkoja myydään konsertteihin rajoitetusti.

Kontaktien välttämiseksi voit ottaa ulkovaatteesi mukaan konserttisaliin, mikäli et halua jättää niitä naulakkoon. Salit täytetään aulapalveluhenkilöiden johdolla. Ovet avataan saliin viimeistään 30 minuuttia ennen konsertin alkua, jotta vältymme ruuhkilta. Huomiothan ajankäytössäsi, että saavut konserttiin hyvissä ajoin.

Ethän tule sairaana konserttiin!

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse konserttiin, voimme vaihtaa lippusi toiseen Oulu All Star Big Bandin konserttiin, kun ilmoitat asiasta meille sähköpostilla info@oasbb.fi ennen konsertin alkua.

Muistetaan turvavälit

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kyseessä on suositus, emme vaadi asiakkailtamme maskin käyttöä tai valvo sitä.

Huolehditaan käsihygieniasta

Käsien peseminen on mahdollista wc-tiloissa ja käsidesiä on saatavilla. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Käytetään kortteja maksuvälineenä ja annathan asiakastietosi

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä konserteissamme kulloinkin on.

Lämpimästi tervetuloa turvallisesti konserttiimme!